Covid 2020

Terveisiä täältä tonnikala- ja papupurkkien keskeltä. Samalla kun tässä sahailen haulikon piippua lyhyempään muotoon, niin tarkkailen kylätietä ikkunasta. Vielä ei näy zombieainesta olevan liikkeellä - ainoa havainto on Mutikaisen Maunon traktori ja se kyllä pysyi kaistallaan. Ei ole Mauno muuttunut zombieksi eikä luultavasti ole aloittanut uutta ryyppyputkea. Edellinen oli joulun pyhinä, yksinäinen mies ja yksinäiset pyhät. Mitäpä sitä muutakaan tekisi.

Uutiset maailmalta. Radion kautta. Ovat kovin huolestuttavia. Espanja ja Italia. Eivät kerro, joko siellä on zombieainesta näkyvillä. Etteivät vaan salaile jotain tärkeää tietoa. Tästä covidista vai mikä sen nimi nyt sitten oikein on. Virus. Virushan se kuulemma on. Lähtenyt Kiinasta kuulemma. En tiedä.

Aseöljy alkaa loppumaan. Mutta en taatusti lähde sitä lisää hakemaan. Olkoon. Autokin on jo varusteltu pakoretken varalle. Ruokaa ja ammuksia on jalkatilat täynnä takana. Takakontissa jäteöljykanistereita sekä rautanaulalaatikoita. On mitä heittää vauhdissa ikkunasta takaa-ajajia kohti. Sitten kun tosipaikka tulee. Siitä vaan takapenkin selkänoja alas ja pysäytystavaraa lasista mäelle. Sinne jäävät.

Talitintti laulaa ikkunan takana koivussa. Ei tiedä lintu tästä viruksesta mitään. Vai tietääkö?