Johnny Thunders: Que Sera Sera Resurrected (3CD Box)

Levyhyllystäni löytyy Hanoi Rocksin neljä ensimmäistä lp-levyä ja Mike Monroen soolo-levyjä useampi, niin ikään vinyyleinä. Muutama Andy McCoyn soolo. Mutta miksi siellä ei ole ollut Johnny Thundersia?
 
En tiedä. Toki olen kaikki nämä vuodet tiennyt, noin niin kuin osapuilleen, Johnny Thundersin yhteyden Hanoi Rocksiin ja moneen muuhun bändiin, joita olen kuunnellut aina 1980-luvulta alkaen. Mutta ei tämä ole mikään moka, sillä:
Que Sera Sera Resurrected iskee kuin miljoona volttia - hiukan kulunutta Korkeajännityksestä tuttua etukansilausetta lainaten; erittäin iskevää rock'n'rollia, ah ja oih! Tuttua mutta samalla uutta. Tästähän se oli kyse... silloin joskus :) Tämäkin levy olisi voinut soida c-kasetilta (kunhan se olisi ensin vinyyliltä sinne äänitetty) 1980-luvulla siinä viininpunaisessa vuosimallin 1970 Mercedes-Benz 220 Dieselissä, jolla kierreltiin pikkukyliä ja Suomea sekä rock-keikkoja... hiuksissa lakkaa, ranteissa koruja... loput saattekin arvata ;)
 
Ja tämä on siis cd-levy numero 1. Mitä tarjoavatkaan boksin levyt numero 2 ja 3??? Tuskin maltan odottaa... mutta kun tätäkään ei malttaisi ottaa pois soittimesta - eikö se olekin hyvän levyn merkki :D
 
p.s. Terkut Mikelle, Nastylle ja Andylle :)